deverkoper

best free magento theme

Ga direct naar hoofd-inhoud »

GRATIS standaard verzending NL
Tip! PostNL.nl locatie zoeker
Vind uw afhaalpunt en voer dit in als verzendadres op de afrekenpagina

Engels Nederlands

Referenties

Column geschreven door Dhr. E. Wijman (auteur: De verkoopmaffia, waarom aardig zijn beter verkoopt):

Column uit de informatiebrief Sales Power van het vakblad Sales Management. Klik hier om de column te lezen.

Dhr. M. Hemel:
In deze tijd waar alles anders lijkt te gaan heb ik hier een bedrijf gevonden waar de Klant weer echt koning is en waar Service met de hoofdletter S wordt geschreven. Geen praatjes maar met kennis van Zaken en met een Accuraatheid die je nog zelden vindt.

Dhr. H. Horneman:
De afhandeling ging heel erg netjes en concreet. Ik kreeg snel reactie op mijn gestuurde e-mail berichten en ik kreeg snel een pakketje thuis waarin de accu's erg netjes waren verpakt.

Dhr. G. Spruijt:
Geweldige service na het omwisselen van een defecte accu. Geen loze praatjes of verhaaltjes maar precies zoals vermeld. Garantie is ook echt garantie tot en met de laatste dag!

Mevr. J. Meijer:
In het begin was ik huiverig om via het internet te bestellen, je hoort teveel slechte dingen hierover. Gelukkig kreeg ik bij deverkoper uitstekende en eerlijke informatie. En vooral een super snelle service! Sterk punt: garantie is goed geregeld. Komt betrouwbaar over en dat is ook zo gebleken!

Dhr. A. Liénard:
Commande passée lundi depuis la Belgique, transaction bancaire OK le vendredi. Lundi le chargeur arrive. Bravo, service rapide et efficace. Merci.

Dhr. G. Sleeuwits:
Mijn complimenten. Prima contact, snelle levering, degelijk en met zorg verpakt, extra info/tips. M.a.w ouderwetse service en interesse in de klant.

Dhr. R. Noordeloos:
Afspraak gemaakt voor het ophalen van een accu. Thuis gekomen bleek de verkeerde te zijn meegeven. Keurig binnen 36 uur via de post de accu’s verwisseld. Netjes en alles met de e-mail bevestigd. Kan iedereen aanraden hier vertrouwd te kopen tegen gunstige prijzen en een geweldig advies.

Dhr. R. Bruyns, XPACT Interaction Design:
Snelle afhandeling van de bestelling. Opvallend hoe persoonlijk de bestelling werd verwerkt. deverkoper is een grote aanwinst voor de digitale camera markt

Dhr. S. van Wanrooij:
Prima service, beter geregeld dan bij de gemiddelde webshop! Complimenten.

Dhr. J. Procée:
Na bestelling en betaling levering binnen 1 dag. Komt gedane afspraken correct na. Zo hoort het. Klasse.

Dhr. H. Hagen:
Ontvangen bestelling ziet er perfect uit. Bijzondere manier van erg goed zaken doen. Mijn complimenten.

Dhr. B. Claes:
Zeer vriendelijk en goede informatie over accu's & toebehoren. Zeker dat ik hier nog terugkom voor mijn accu's want tegenwoordig is alles op accu's.

Dhr. J. Turkenburg:
Bestelling in goede orde ontvangen. Prima service, redelijke prijs en snelle levering. Helemaal goed.

Dhr. G. Besselink:
Eigenaren van een nieuwe Sony HDV camcorder die opzoek zijn naar een goede accu, koop deze dan bij deverkoper! De accu doet niets onder aan die van Sony en is ook nog velen malen goedkoper. Een aanrader dus!

Dhr. J. Schinkel:
Duidelijk geïnformeerd en een supersnelle afwikkeling. Dinsdag besteld, donderdag in huis, het kan niet sneller. Keurig verpakt en alles werkt prima.

Mevr. D. Koenen:
Als klant van deverkoper kan ik u verzekeren uit eigen ervaring dat deverkoper garant staat voor snelle levering en goede nieuwe producten. Mijn complimenten.

Dhr. E. van der Zanden:
Door omstandigheden, waar deverkoper niets aan kon doen, kwam de bestelde accu defect aan. Binnen twee dagen nieuw exemplaar in de bus nog voordat ik de oude retour had kunnen zenden. Voor mij minstens zo belangrijk als een snelle levering.

Dhr. J. Leijten:
Snel antwoordt op vragen, erg snelle levering, duidelijke offerte en een overzichtelijke site!

Dhr. A.C. Dielissen:
Snelle levering en een goede samenwerking. Op deze manier is het prettig zaken doen.

Dhr. F. Hamers:
Woensdag geld overgemaakt, donderdag bericht van ontvangst en bevestiging verzending, vrijdag in huis. Kan het nog sneller? Komt betrouwbaar over. Indien vragen gesteld worden deze per mail zeer snel beantwoord. Aanrader.

Dhr. J. Weistra:
Professioneel, accuraat, klantvriendelijk, correct. Een verkoper om bij terug te komen. Zijn site: eenvoud siert de mens!

Dhr. J. Langenberg:
Na diverse malen contact gehad met deverkoper besloot ik mijn bestelling te plaatsen. Deze kreeg ik 2 dagen later, naar volle tevredenheid, geleverd. Prima geregeld.

Dhr. S. van der Sanden:
Zeer correcte verkoper die vooraf uitgebreid informatie en tips verschafte. Prijs-kwaliteit verhouding prima! Betaling en levering netjes volgens afspraak.

Dhr. A. van Malssen:
Ik ben heel tevreden over de snelle service van deverkoper. Bij aanspraak op de garantie wordt alles direct geregeld en is binnen een paar dagen opgelost.

Dhr. H. Helmerhorst:
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het aangeboden en de correcte werkwijze van deverkoper. Mijn beslissing om zaken te doen heb ik zeker niet betreurt daar het geheel op fijne wijze werd afgewikkeld. Een fout mijnerzijds tevens zeer netjes herstelt. Prima zaak.

Dhr. G.J.H. Besselink:
Een correcte behandeling en gunstige prijs. Een zeer overzichtelijke site met uitgebreide details per product. Op vragen wordt snel en correct gereageerd en de bestelling was snel in huis. Er wordt vaak gewaarschuwd voor onbetrouwbare aanbieder op het internet. deverkoper is gelukkig wél betrouwbaar!

Dhr. J.D. Willems:
Eerlijk en snel is toch vandaag de dag een kwestie van vertrouwen. Maar alles is in zeer goede orde ontvangen, bedankt!

Dhr. V. van der Linden:
Geweldig, die mogelijkheid om snel en met een lage prijs accessoires aan te schaffen. En ondanks dat het via het internet gaat, nog persoonlijk ook. Bedankt!

Dhr. F. Smit:
deverkoper, deskundig advies, niet duur, snel en heel belangrijk, betrouwbaar. Een voorbeeld voor menig internetbedrijf.

Mevr. S. Nijs:
deverkoper? Snel, betrouwbaar, goedkoop en toch persoonlijk. Mijn nieuwe favoriet!

Dhr. J. Voordewind:
Op dinsdag avond om 22.00 uur de betaling via telebank naar u gedaan en zowaar, op donderdag voor 10.00 uur de bestelling binnen. Prima geregeld. Ik ben uiterst tevreden over het bedrijf.

Dhr. F. Achterberg:
Voor het eerst iets bestelt bij deverkoper en de volgende dag zeer correct alles ontvangen. Mijn complimenten hiervoor, ook voor de telefonische afhandeling van mijn bestelling.

Dhr. J. Steenkuyl:
Mijn bestelling bij deverkoper was mijn eerste internet aankoop. Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de verpakking van de goederen en uiteraard de goederen zelf.

Dhr. R. Prins:
Functioneel ontworpen website, een correcte, efficiënte en snelle manier van zaken doen. Kortom een betrouwbaar mailorderbedrijf waar menig ondernemers een voorbeeld van kan nemen!

Dhr. P. Saarloos:
Mijn eerste ervaring van een aankoop bij de deverkoper is na een correcte behandeling en gunstige prijs, dat de volgende aankoop weer bij dit adres zal zijn.

Dhr. R. van Iersel:
Een zeer overzichtelijke site met uitgebreide details per product (voor een hele goede prijs), op vragen wordt snel en correct gereageerd en de bestelling was snel in huis mede door de zeer snelle reactie tijd via e-mail. Samengevat, snel en goedkoop.

Dhr. M. Guys:
Je wordt vaak gewaarschuwd voor onbetrouwbare bestellingen via het internet. deverkoper is gelukkig wel betrouwbaar. Snelle levering van een top product tegen een super prijs!

Dhr. M.J.A. van den Hout:
Alle spullen snel gekregen zoals besteld, in één woord GEWELDIG.

Dhr. M. van de Stolpe:
Deskundig, snelle levering en afhandeling! Prima producten!

Dhr. G. Leclercq:
Mijn ervaring met het jonge internetbedrijf deverkoper is gebaseerd op 3 x B; zeer Behulpzaam, controleerbare Bodemprijzen en dan het voornaamste, Betrouwbaar.

Dhr. M. Horn:
De service van deverkoper is zeer goed, evenals de informatie. De producten zijn uitstekend, uw wordt vriendelijk geholpen en de bestelling is snel in huis.

Dhr. G. Holvoet:
Klantvriendelijke service, degelijk materiaal, blijvende opvolging tot de bestelling is aangekomen. Mijn volgende bestelling gaat dezelfde richting op basis van mijn ervaring.

Dhr. W. Verstraete:
Betrouwbaar kopen doe je als je bij de site van deverkoper bent binnengelopen.

Dhr. R. Buist:
Binnen 2 werkdagen had ik mijn accu in huis. Goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling en betaling. Zeker de moeite waard geweest.

Dhr. B. Tijhof:
Goed, snel en voordelig, zonder risico. De moeite waard.

Dhr. J. van Kimmenade:
Goed adviserend, betrouwbaar en vriendelijk persoon. Snelle en correcte levering, een echte aanrader!

Dhr. W. van Bruinessen:
Ook een misser bij de Postdienst beïnvloedt de service niet nadelig. Na overleg werd de volgende dag al een nieuwe aflevering gedaan. Dit is pas klantvriendelijk!

Dhr. R. Ranshuysen:
De Producten waren binnen 24 uur afgeleverd en tot volle tevredenheid. Geweldige service en een duidelijke offerte.

Dhr. T. Zuidam:
Buitengewoon geregeld allemaal. Had ik dit adres maar eerder te pakken gekregen. Bedankt voor de snelle levering. Top.

Dhr. R. Hartkamp:
Mijn ervaringen bij deverkoper zijn heel positief. Ik bestelde een accu en oplader voor een Sony videorecorder. Snelle beantwoording van mijn vragen en een zeer vlotte levering.

Dhr. J. v/d Coolwijk:
Zeer goede, snelle en correcte service. Donderdag avond had ik het bedrag overgemaakt en vrijdag kreeg ik een bericht dat het ontvangen was, en dat de lader en accu onderweg waren. Zaterdag had ik het al in huis. Ik kan deverkoper iedereen aanbevelen, dit is echt een goed adres.

Dhr. S. de Bruijn:
Goede service, zeer snelle levering en scheelt aanzienlijk met de prijzen die de winkeliers hanteren, in het vervolg bestel ik mijn benodigdheden bij: deverkoper.

Dhr. G. Neilen:
Op vrijdag een accu bestelt, betaald via Internet en op maandag de accu netjes verpakt in huis. Een simpele site, maar hier is aandacht besteed aan kwaliteit!

Dhr. C. Willemsen:
Persoonlijke benadering en snelle en correcte afhandeling! Zo help je de goede mogelijkheden van internet ten minste niet om zeep zoals sommige niet betrouwbare verkopers. Klasse!

Dhr. P. Rense:
Op een vrijdag bestelde ik twee accu's voor mijn Sony Camcorder. De maandag erop was de bestelling reeds ter plekke. Goed verpakt en een snelle correcte levering. Dank voor de service.

Dhr. C. de Jong:
Vrijdagochtend was mijn geld op de rekening van deverkoper, zaterdagochtend om 10.00 uur al een postpakketje met mijn bestelling, grote klasse, een aanrader.

Dhr. L. Hoksbergen:
Een vlotte afhandeling van de bestelling, prima aankoopadres.

Dhr. R. Roode:
Goede en snelle service met prima klantvriendelijkheid en snelle aflevering. Producten zijn prima en ik kan ze aan iedereen aanraden.

Dhr. L. van Strien:
Mijn dank voor de nette afwerking van mijn bestelling. Binnen een dag antwoord en binnen 2 dagen na mijn betaling het bestelde in huis. Mijn Compliment.

Dhr. J. Knollmüller:
Ik was verrast door de snelle en correcte afwikkeling. Indien ik in de toekomst nog iets nodig heb zal ik zeker eerst uw pagina raadplegen en teven u aanraden bij mijn vrienden.

Dhr. J. Maasland:
Duidelijke berichtgeving op de site en per e-mail, plus een zeer snelle service. Ik ben heel enthousiast over de geleverde diensten en producten! Mijn hartelijke dank.

Dhr. R. Boom:
Prettige en duidelijke communicatie en vooral ook een correcte en snelle levering met een concurrerende prijs! Ik ben zeer tevreden.

Dhr. F. Boogaard:
Perfect en betrouwbaar adres. Terugkoppeling over je bestel status is top.

Dhr. J. Ritawaemahu:
Het is moeilijk om een betrouwbare website te vinden, maar deze site is een echte aanrader, vooral de goeie service, mooie prijzen en de snelle afhandeling. Een pluimpje! Ga zo door.

Dhr. J. van der Vliet:
Ik heb alles netjes binnengekregen, bedankt voor de snelle levering. Alles is naar wens en werkt prima. Tot aan de volgende bestelling.

Dhr. J. de Vries:
Een gebruiksvriendelijke website, informatie via e-mail is duidelijk, de afhandeling is snel en zeer correct en de aankopen worden goed afgeleverd. Het is moeilijk om een betrouwbare leverancier te vinden, deverkoper is er in ieder geval een.

Mevr. M. van den Berg:
Ik dank u voor de zeer correcte en snelle afhandeling, naar blijkt, zeer kwalitatieve producten!

Dhr. E. Pluister:
Een duidelijke website, snelle reactie en levering; zeer betrouwbaar.

Mevr. M. Jobels:
Gewoon betrouwbaar, ook als een bestelling een keer niet binnen twee dagen geleverd kan worden. Top hoor!

Dhr. F. Bourgondien:
Vertrouwen met een "tien". Goede begeleiding en snelle levering.

Dhr. W.A.C. de Vorst:
Ik wilde mijn bestelling eerst zelf ophalen (sceptisch), maar gokte toch op een eerlijke verkoper en dat is 100% gebleken! Tot een volgende bestelling!

Dhr. R. van Hoof:
Producten met een zeer gunstige prijs, daarbij een zeer snelle levering en informatie hierover.

Dhr. Warffemius, Loodgietersbedrijf Warffemius:
Ik was sceptisch, maar bestellen via Internet bij deverkoper, het werkt echt, en goed! Scheelt ook nog eens een flink bedrag met de speciaalzaak.

Dhr. K. Kuiper:
Zeer snelle afhandeling, een betrouwbare leverancier!

Dhr. H. Loven:
Supersnelle transactie, tot volle tevredenheid. Beslist tot een volgende keer!

Dhr. W. Govaerts:
Snelle verzending, goed verpakt en een prima service (zelfs op 2e Paasdag een mailtje gekregen). Een aanrader dus!

Dhr. E. Lich:
Bedankt voor de correcte en snelle afwikkeling van de bestelling en volledige antwoorden. Ga zo door!

Dhr. H. Pragt:
deverkoper is een snelle en betrouwbare internethandelaar met producten van een hoogwaardige kwaliteit, ga zo door!

Dhr. H.J. van der Weide:
Bestelling gedaan, werd snel bevestigd en prompt geleverd, chapeau.

Dhr. G. Teunis:
E-mail ontvangen dat geld bijgeschreven is, zegt toe vrijdag accu op de post te doen en zaterdagmorgen is de accu al bij mij in de bus. Zeer correcte en snelle afhandeling. Kunnen anderen een voorbeeld aan nemen. Klasse!!

Dhr. G. van Katwijk:
Goede website met interessante prijzen en een supersnelle bezorging. Mijn complimenten.

Dhr. H.J.G. van der Does:
Ik heb zeer positieve ervaringen bij deverkoper. Hij is bijzonder snel met zijn informatie, die ook écht bruikbaar is, geeft zeer goede service en is zeer correct in zijn afhandeling. Samengevat, bij deverkoper kunt u met een gerust hart terecht.

Dhr. P. Kooiman:
Laagste prijs, beste service! Zeer tevreden over correspondentie per mail en prompte levering.

Dhr. T. Meijer:
Perfect op tijd geleverd en een formele uitstraling. Dit schept vertrouwen om op internet te kopen, bedankt!

Dhr. G.J. Toonen:
Ik heb de accu ontvangen en hij werkt perfect! Bedankt voor de service, en ik zal het zeker verder vertellen.

Dhr. W. Tinholt:
Prettig mailcontact en zeer snelle levering van accu. Zo moet het!

Dhr. D. Likwatil:
Waar de meeste winkels 2 weken voor nodig hebben doet deverkoper binnen 2 dagen en goedkoper. Klasse. Woensdag besteld, vrijdag in huis.

Dhr. W. de Lange:
Zeer snelle levering van de accu. Binnen 2 dagen bezorgd. Ik ben erg tevreden.

Dhr. A. Tsui:
Voortreffelijke communicatie en duidelijkheid. Snelle verzending. Accu werkt uitstekend. Ben erg tevreden.

Dhr. K. Janisse:
Perfecte levering. Binnen 2 dagen had ik de accu in huis, en bovendien tegen een zeer gunstige prijs!

Mevr. S. Tan, CIAN B.V:
In de toekomst zal ik zeker weer bij deverkoper kopen, ik ben zeer tevreden over de producten en de service.

Dhr. B. Hesselink:
Snelle en probleemloze levering van bestelde artikelen. Artikelen zijn van een prima kwaliteit. Ga zo door!

Mevr. M. van Ommen-Kloeke:
Voor een prima product en een prima service kunt u bij deverkoper.nl terecht!

Dhr. P. Leeuwesteijn:
Uitstekende communicatie en service, bestelde spullen zijn snel en prima geleverd. Dik tevreden!

Dhr. J. de Gunst:
Snel en duidelijk antwoord, prima spullen en een vlotte levering. Houden zo!